Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/zoomixmd/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/zoomixmd/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Despre ZooMix - Petshop Online

Despre noi

Cine suntem noi?

Noi suntem magazinul care încearcă să satisfacă toate necesităţile animalului dumneavoastră. De când ne-am deschis, până în prezent căutăm produse de pretudinteni, selecţionate , care să corespundă tuturor standartelor şi care să vă ofere şansa de a alege ceva într-adevar bun pentru iubitul vostru animal.

Cum am apărut pe piaţă?
Primul magazin ZooMix a fost deschis de către compania ZOOMIX COM S.R.L. în anul 2014, pe strada Sarmisecetusa 12/1. Ulterior, extinderea a avut loc prin deschiderea celui de-al doilea magazin care se află pe strada Dacia 16/1, sectorul Botanica, Chisinau. Zoomix s-a dovedit a fi un real succes şi a capatat popularitate printre toţi iubitorii de animale, deoarece include  gama de produse care nu pot fi găsite decât la noi, sau în magazinele care furnizeaza marfa noastră. Astfel, Zoomix a devenit unul dintre cele mai importante mărci inregistrate de pe piaţa de profil, dovadă fiind noile produse importate, care până în 2014 nu existau în ţară.
Înafară de aceste doua magazine, beneficiem şi de un alt serviciu, şi anume vânzări angro de produse. După cum am mai menţionat, deja există magazine zoo care beneficiază de acest serviciu, şi anume în sectorul Râşcani, Ciocana şi altele.
 
Cu cine conlucrăm?
Succesul şi încrederea dobândită se datorează mărfii de înaltă calitate , Premim şi Super Premium, importate din Rusia şi Germania. Firmele numite Ночной Охотник, Lori, Dogman, Пан Кот, Пан Пёс,  Puffins şi respectiv Bosch Tiernahrung, ne transportă produse de la hrană până la accesorii. Hrana, atât uscată cât şi umedă , se deosebeşte prin compoziţia sa aparte. Spre deosebire de alte produse aflate pe piaţă, aceasta prezintă un procentaj de carne ce variază de la 20% la 92%, în loc de soia, nu conţine coloranţi şi conţine toate substanţele necesare animalului. Accesoriile, produele pentru wc şi igienă , sunt şi ele din materiale care nu daunează sănătăţii şi nu prezintă miros specific. Pe lângă aceasta, acestea se prezintă ântr-un asortiment variat, încât fiecare client işi poate găsi şi alege ceea de ce are nevoie.

Ce vă putem oferi? 
Livrăm pentru pisici: hrană uscată, hrană umedă, căsuţe, culcuşuri, coşuri, genţi, veselă, litiere şi totul pentru wc, snack-uri, produse pentru igienă, jucării, dispozitive pentru gheare.
Pentru câini: hrană uscată, hrană umedă, căsuţe, culcuşuri, cuşti de transport, veselă, snack-uri, jucării, produse pentru igienă, botniţe, hăinuţe.
Pentru păsări: hrană completa pentru diferite tipuri de păsări, nisip, deserturi, accesorii, adaosuri minerale, colivii.
Pentru rozătoare: hrană completă, adaosuri minerale, deserturi, accesorii, cuşti, căsuţe, nisip.
Pentru peşti: hrană completă pentru diferite tipuri de peşti.