Despre noi

Despre zoomix.md

Cine suntem noi?
Noi suntem magazinul care incearca sa satisfaca toate necesitatile animalului dumneavoastra. De cand ne-am dechis, pana in prezent cautam produse de pretudinteni, selectionate , care sa corespunda tuturor standartelor si care sa va ofere sansa de a alege ceva intr-adevar bun pentru iubitul vostru animal.

Cum am aparut pe piata?
Primul magazin ZooMix a fost deschis de catre compania ZOOMIX COM S.R.L. in anul 2014, pe strada Sarmisecetusa 12/1. Ulterior, extinderea a avut loc prin deschiderea celui de-al doilea magazin care se afla pe strada Dacia 16/1, sectorul Botanica, Chisinau. Zoomix s-a dovedit a fi un real succes si a capatat popularitate printre toti iubitorii de animale, deoarece include  gama de produse care nu pot fi gasite decat la noi, sau in magazinele care furnizeaza marfa noastra. Astfel, Zoomix a devenit unul dintre cele mai importante marci inregistrate de pe piata de profil, dovada find noile produse importate, care pana in 2014 nu existau in tara.
Inafara de aceste doua magazine, beneficiem si de un alt serviciu, si anume vanzari angro de produse. Dupa cum am mai mentionat, deja exita magaine zoo care beneficiaza de acest serviciu, si anume in sectorul Rascani, Ciocana si altele.
 
Cu cine conlucram?
Succesul si increderea dobandita se datoreaza marfii de inalta calitate , Premim si Super Premium, importate din Rusia si Germania. Firmele numite Ночной Охотник si respectiv Bosch Tiernahrung, ne transporta produse de la hrana pana la accesorii. Hrana, atat uscata cat si umeda , se deosebeste prin compozitia sa aparte. Spre deosebire de alte produse aflate pe piata, aceasta prezinta un procentaj de carne ce variaza de la 20% la 30%, in loc de soia, nu contine coloranti si contine toate substantele neesare animalului. Accesoriile, produele pentru wc , sunt si ele din mase plastice care nu dauneaza sanatatii si nu prezinta miros specific. Pe langa aceasta, acestea se prezinta intr-un asortiment variat, incat fiecare client isi poate gasi si alege ceea de ce are nevoie.

Ce va putem oferi? 
Livram pentru pisici: hrana uscata, hrana umeda, casute, culcusuri, cosuri, genti, vesela litiere si totul pentru wc, snack-uri.
Pentru caini: hrana uscata, hrana umeda, casute, culcusuri,vesela, snack-uri.
Pentru pasari: hrana completa pentru diferite tipuri de pasari, nisip, deserturi.
Pentru rozatoare: hrana completa pentru diferie tipuri de rozatoareAvand o experienta de ani de zile, Zoomix a invatat de-a lungul timpului ca fiecare animalut este unic in felul sau si are nevoi diferite! De aceea, magazinele noastre va ofera astazi game variate de produse de inalta calitate din care puteti alege exact ce se potriveste preferatului dumneavoastra! Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igiena si intretinere, dar si jucariile sunt atent selectionate din gamele celor mai renumiti producatori din lume pentru a satisface orice preferinta.
Cei care nu au inca un prieten necuvantator sau vor sa-si imbogateasca familia de animalute pot veni oricand in magazinele Zoomix pentru a-si alege un papagal colorat sau un hamster jucaus, un acvariu cu pesti sau, de ce nu, chiar o broasca testoasa.
Decorul viu colorat, amenajarea inedita, personalul bine pregatit si atmosfera placuta din magazinele noastre sunt doar cateva motive in plus pentru care clientii nostri revin intotdeauna cu mare drag la cumparaturi. Pentru a veni si noi in ajutorul dumneavoastra, Zoomix va ofera zilnic sute de reduceri si promotii pentru o gama variata de produse!


Zoomix, tot ce-si doreste animalutul tau!