Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/zoomixmd/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/zoomixmd/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Terms & Conditions

Termeni şi Condiţii

Termeni şi condiţii comenzi

Plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea comenzii , cumpărătorul este de acord cu termenii şi condiţiile procesului de confirmare a comenzii şi a livrării.

Comanda se poate efectua fie online, fie prin apel telefonic la numărul 079360410, între orele 9:00-20:00 de luni până sambata, şi între orele 10:00-17:00 duminică.

În cazut efectuării comenzii online, aceasta este transmisă sub formă de notificare ( e-mail ), apoi confirmată de către vânzător prin apel telefonic în cel mai scurt timp,iar livrarea se face în decurs de 1-2 zile lucrătoare. În cazul în care comanda dumneavoastră nu a fost confirmată, adică nu aţi fost apelat de către vanzator în maxim 1 zi, vă rugăm să sunaţi dumneavostră la numărul menţionat mai sus pentru a anunţa comanda.

Comanda online de produse inseamnă menţionarea tututor datelor necesare despre acestea ( ex.: cantitate, număr, culoare etc.), cât şi despre cumpărător ( nume, prenume, adresa, etc. ).

În cazul efectuării comenzii prin apel telefonic, cumpărătorul trebuie să menţioneze aceleaşi date necesare şi să fie confirmate de vânzător. Vă rugăm să respectaţi programul de mai sus în legătură cu efectuarea comenzii prin apel telefonic.

În cazul în care comanda se realizează online în afara programului, aceasta este confirmată de către vânzător a doua zi lucrătoare.

Includerea oricăror produse pe site nu inseamnă şi nu garantează că aceste produse sunt disponibile în orice moment. Avem dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Modalitatea de plata

Comanda se achită reprezentantului firmei în momentul livrării produsului prin plată ramburs, după care se eliberează bonul de plată. Bonul se pastrază pentru posibilitatea de a returna produsul în caz de necesitate. 

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în comanda. Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile şi serviciile acordate. Cumpărătorul trebuie să precizeze la momentul plasării comenzii, sau ulterior în timp util, toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

Anularea comenzii

Puteţi anula comanda , de la momentul plasării acesteia până la momentul livrării, fără a invoca un motiv, prin apel telefonic la numărul 079360410.

Livrare

Vânzătorul are responsabilitatea de a expedia produsul comandat către cumpărător prin serviciul de curierat propriu, în raza oraşului Chişinău. Produsele comandate pot fi ridicate şi din magazinul Zoomix, strada Sarmisegetusa 12/1. Repartizarea comenzilor se realizează în ordinea primirii lor şi în timp cât mai scurt posibil. Durata livrării durează maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia. În cazul în care termenul de livrare este depăşit, aveţi dreptul de a anula comanda.

În cazul în care nu pot fi respectaţi termenii de livrare a comenzii, vânzătorul va anunţa cumpărătorul de problemele intervenite şi de termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care cumpărătorul primeşte comanda greşită, se va stabili un nou termen de livrare de maxim 2 zile lucrătoare, pentru livrarea produsului nou.

Livrarea este în valoare de 50 lei pentru fiecare comandă.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Returnări

Pentru a beneficia de acest serviciu, daţi click pe " Returnarea Produsului" din partea declivă,  categoria Contul Meu, completaţi datele cerute şi confirmaţi, sau puteţi pur și simplu să ne telefonaţi şi să ne oferiţi aceleaşi detalii. Produsul va fi returnat în 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia de către vânzător. Puteţi returna produsul, cu condiţia ca acesta să fie în aceeaşi stare în care a fost primit în momentul livrării, eticheta să fie intactă. În acest caz vor fi returnaţi banii achitaţi pentru produs către cumpărător, chiar în momentul returnării produsului direct în magazin sau reprezentantului firmei. Produsul comandat poate fi returnat în maxim 14 zile de la momentul livrării. Noi vă garantăm rambursarea integrală a preţului cu condiţia ca produsul să prezinte aceeaşi stare în care a fost livrat, plus la asta să fie prezentat bonul primit la livrare. Dacă doriţi să returnaţi un produs, acesta poate fi expediat direct de către dumneavoastră la magazinul Zoomix, strada Sarmisegetusa 12/1 sau Dacia 16/1, sau puteţi beneficia de serviciul reprezentatului firmei care va lua produsul destinat returnării chiar de la domiciliu, taxa de returnare fiind egală cu cea de livrare.

Daca produsul/produsele pe care le-aţi primit prezintă defecte, va rugăm sa ne telefonaţi în acest sens şi să returnaţi produsul/produsele respective. Pentru orice produse considerate defecte in momentul livrării, noi vom efectua o rambursare integrală a preţului , iar returul se face prin intermediul unui reprezentant al firmei, gratuit.

Site-ul Zoomix.md vă pune la dispoziţie următoarele informaţii:

  • principalele caracteristici ale produselor de vânzare;
  • informaţii despre companie (nume, locaţie, telefon etc.);
  • preţul fiecărui produs şi de livrare;
  • modalităţile de efectuare a comenzii, de plată, livrare, anulare, returnare;

ZooMix Com SRL  îşi rezervă dreptul să completeze şi să modifice orice informaţie de pe site.

Răspunderi

Nu purtăm răspundere pentru orice daune efectuate de către cumpărător după momentul livrării produsului ( de exemplu pierderea produsului). Vânzătorul este responsabil şi poartă răspundere pentru orice neîndeplinire a termenilor procesului de confirmare şi livrare a comenzii. Sunt posibile situaţii în care livrarea nu poate avea loc din cauza unor situaţii imprevizibile, care nu depind de noi.

Dacă aveti nelămuriri sau întrebări, puteţi să ne contactaţi la numărul 079360410.