Termeni si Conditii

Termeni si conditii comenzi

Plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea comenzii , cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile procesului de confirmare a comenzii si a livrarii.

Comanda se poate efectua fie online, fie prin apel telefonic la numarul 079360410, intre orele 9:00-20:00 de luni pana sambata, si intre orele 10:00-17:00 duminica.

In cazut efectuarii comenzii online, aceasta este transmisa sub forma de notificare ( e-mail ), apoi confirmata de catre vanzator prin apel telefonic, in cel mai scurt timp,iar livrarea se face in decurs de 1-2 zile lucratoare. In cazut in care comanda dumneavoastra nu a fost confirmata, adica nu ati fost apelat de catre vanzator in maxim 1 zi, va rugam sa sunati dumneavostra la numarul mentionat mai sus pentru a anunta comanda.

Comanda online de produse inseamna mentionarea tututor datelor necesare despre acestea ( ex.: cantitate, numar, culoare etc.), cat si despre cumparator ( nume, prenme, adresa, etc. ).

In cazul efectuarii comenzii prin apel telefonic, cumparatorul trebuie sa mentioneze aceleasi date necesare si sa fie confirmate de vanzator. Va rugam sa respectati rogramul de mai sus in legatura cu efectuarea comenzii .

In cazul in care comanda se realizeaza online in afara programului, aceasta este confirmata de catre vanzator a doua zi lucratoare.

Includerea oricaror produse pe site nu inseamna si nu garanteaza ca aceste produse sunt disponibile in orice moment. Avem dreptul dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

Modalitatea de plata

Comanda se achita reprezentantului firmei in momentul livrarii produsului prin plata ramburs, dupa care se elibereaza bonul de plata. Bonul se pastraza pentru posibilitatea de a returna produsul in caz de necesitate. 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul trebuie sa precizeze la momentul plasarii comenzii, sau ulterior in timp util, toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Anularea comenzii

Puteti anula comanda , de la momentul plasarii acesteia pana in momentul livrarii, fara a invoca un motiv, prin apel telefonic la numarul 079360410.

Livrare

Vanzatorul are responsabilitatea de a expedia produsul comandat catre cumparator prin serviciul de curierat propriu, in raza orasului Chisinau. Produsele comandate pot fi ridicate si din magazinul Zoomix, strada Sarmisegetusa 12/1. Repartizarea comenzilor se realizeaza in ordinea primirii lor si in timp cat mai scurt posibil. Durata livrarii dureaza maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea acesteia. In cazul in care termenul de livrare este depasit, aveti dreptul de a anula comanda.

In cazul in care nu pot fi respectati termenii de livrare a comenzii, vanzatorul va anunta cumparatorul de pproblemele intervenite si de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care cumparatorul primeste comanda gresita, se va stabili un nou termen de livrare de maxim 2 zile lucratoare, pentru livrarea produsului nou.

Livrarea este gratuita in raza orasului Chisinau, daca suma comenzii depaseste 200 lei. Daca comanda efectuata valoreaza mai utin de 200 lei, taxa livrarii este variabila in functie de destinatie si se discuta cu reprezentatul firmei la numarul 079360410.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Returnari

Pentru a beneficia de acest serviciu, dati click pe " Returnarea Produsului", completati datele cerute si confirmati, sau puteti pur si simplu sa ne telefonati si sa ne oferiti aceleasi aceleasi detalii. Produsul va fi returnat in 1-2 zile de la confirmarea acesteia de catre vanzator. Puteti returna produsul, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost primit in momentul livrarii, eticheta sa fie intacta. In acest caz vor fi returnati banii achitati pentru produs catre cumparator, chiar in momentul returnarii produsului direct in magazin sau reprezentantului firmei. Produsul comandat poate fi returnat in maxim 14 zile de la momentul livrarii.Noi va garantam rambursarea integrala a pretului cu conditia ca produsul sa prezinte aceeasi stare in care a fost livrat, plus la asta sa fie prezentat bonul primit la livrare. Daca doriti sa returnati un produs, acesta poate fi expediat direct de catre dumneavoastra la magazinul Zoomix, strada Sarmisegetusa 12/1 sau Dacia 16/1, sau puteti beneficia de serviciul reprezentatului firmei care va lua produsul destinat returnarii chiar de la domiciliu, taxa de returnare fiind egala cu cea de livrare.

Daca produsul/produsele pe care le-ati primit prezinta defecte, va rugam sa ne telefonati in acest sens in acest sens si sa returnati produsul/produsele respective. Pentru orice produse considerate defecte, noi vom efectua o rambursare integrala.

Site-ul Zoomix.md va pune la dispozitie urmatoarele informatii:

  • principalele caracteristici ale produselor de vanzare;
  • informatii despre companie (denumire, locatie, telefon etc.);
  • pretul fiecarui produs si de livrare;
  • modalitatile efectuare a comenzii, de plata, livrare, anulare, returnare;

ZooMix Com SRL  isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Raspunderi

Nu purtam raspundere pentru orice daune efectuate de catre cumparator dupa momentul livrarii produsului ( de exemplu pierderea produsului). Vanzatorul este responsabil si poarta raspundere pentru orice neindeplinire a termenilor procesului de confirmare si livrare a comenzii. Sunt posibile situatii in care livrarea nu poate avea loc din cauza unor situatii imprevizibile, care nu depind de noi.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari , puteti sa ne contactati la numarul 079360410.