Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/zoomixmd/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/zoomixmd/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Despre noi
Despre noi

Despre noi

Dragi clienti, compania ZOOMIX acum se afla la un nou nivel . Acum va putem oferi marfa de cea mai inalta calitate, datorita furnizorilor nostri: compania Bosch (Germania), si Ночной Охотник (Rusia). La noi gasiti hrana pentru caini, pisici, pasari, rozatoare si pesti. Aceasta hrana este unica pe piata Republicii Moldova, datorita compozitiei pe baza de componete organice, fara cereale care contin gluten, fara soia, cu un continut inat de carne .


        

   Pe langa hrana, oferta noastra include si accesorii: jucarii, litiere, genti pentru transport, casute, culcusuri, colivii, suporturi pentru ascutit ghearele si multe altele.

   Ani la rand am depus efort pentru ca animalutele voastre sa aiba parte de cele mai calitative produse, astfel incat sa pastram snatatea si bunastarea lor.

Adaugă comentariu

Trebuie să intrați în cont pentru a adăuga comentarii. Dacă nu aveți un cont, puteți crea un cont nou. Înregistrarea este gratuită!